¨

Utkast: Nov. 18, 2012


HEHEHEHHEHEH jättelängesen sen sist. Har gjort för mycket under senaste tiden för att skriva ner, eller för mycket, snarare för lite. Inget utöver det vanliga liksom. Men min helg har sett ut som så att fredagen spenderades hemma hos mig med Greta och Elvira, Dominique också men hon drog efter ett tag. Vi hade i alf twilightmaraton då vi skulle se på den nya filmen på lördagen. Så ja, det gjorde vi på lördagen, dock en ganska så tidig bio så jag hann käka med Sanna och Lollo på mongoliska, gott som fan. Kom hem käkade, och däckade på dirren var helt slut. Idag har jag bara chillat hittils, ska dra till Farsta och gymma om ett tag med Elvira. Efter det ska jag träffa Emilio! Jaaaa men vi hörs då puss.

2012-11-18 @ 12:53:00 Allmänt Kommentarer 0


Utkast: Nov. 07, 2012

Sho. Är hemma idag, skönt som fan. Har bara chillat galet idag. Har egentligen inte något på hjärtat alls. Ska förmodligen bara fortsätta att chilla, kolla på en film eller något. Så ni får lyssna på en låt Loppan visade för mig häromdagen.
 
2012-11-07 @ 12:26:35 Allmänt Kommentarer 0


2012-11-06 @ 23:10:24 Allmänt Kommentarer 0


Dör av garv

Sitter och skrattar för mig själv, är förbjudet haffmaterial det är därför. Pendeltågen var konstiga idag så kom till Handen vid fyra, chillade ute med mina bröder gick hem och nu ska jag snart äta. Vet ej vad som händer sen men vi hörs jallabye

2012-11-06 @ 18:16:00 Allmänt Kommentarer 0


Hejsan. Måndag idag, skola idag, ny vecka och nya tag. Hoppades på en bra start i skolan men det ändrades snabbt när jag fick se mitt nya schema. Börjar fett tidigt och slutar fett sent i princip alla dagar. Men jaja, kommer ändå byta schema igen om sju veckor så det är bara och bita ihop. Hade dock håltimme från några lektioner idag, så slutade redan vid tolv. Gick då och åt subway med Elvira, Dominique och Kevin. Sen åkte vi hem till mig och chillade galet och myste framför en film. Kevin la meshi så vi hade tjejsnack, skit deppiga hahaha..
Gick ut en stund och nu är jag hemma, redo för att kolla på Harry Potter. Men inte så länge för börjar typ halv nio imorgon. Helvete. Så vi hörs hejdå

2012-11-05 @ 22:51:21 Allmänt Kommentarer 0