¨
¨

2013

 


Fult det blev med alla bilder, men pallar ej fixa det. Ändå typ Sanna som läser, Lola också kanske xD
Fan händz då? 2013 nu! As nice. Det nya året firades först hemma hos Ronja med alla tjejerna, där det bjöds på mat, dricka osv. Kul! Vi drog sen vidare till kulfångsgatan där det var fest. Helt okej nyår. Kunde ha varit bättre, men firade det med alla fina vänner så jag ska ej klaga. Kom hem runt fyra och somnade mycket senare.

Igår så hade jag egentligen tänkt att bara chilla galet, men istället blev det spontanfest hos Thomas. Eller det blev spontant för mig. Hade jättekul, och ännu en gång grattis till Thomas!! Sen gick jag hem och myste lol.

Idag vaknade jag vid elva, somnade om och vaknade vid ett, två istället. Då hade jag gymnasiesnack med mamma då jag har kommit in i Fredrika (!!). Vet dock inte hur jag ska göra.. om jag väljer att stanna kvar i Vittra eller byta helt och hållet. Aja.
Ska snart börja fixa mig för att åka in till stan med Elvira och Greta, vi ska till 60 och fika. Får se när jag kommer hem, då drar jag förmodligen till Edin. Men som sagt, får se hur det blir med det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback