¨
¨

Bara en stund

Hejsan, var ett tag sen. Som alltid haha, men hittar ej motivering till att blogga. Förstår ej hur ni har ork att fortfarande kolla in min blogg då min statistik fortfarande är på topp.
Hur som helst. Kom till pappa igår, mysigt är det här. Har städat i mitt rum så hänger här för det mesta. Under x antal månader har jag använt hela mitt rum som någon slags garderob. Har inte orkat städa heller då Maja hade dumpat alla sina saker här innan hon flyttade. Men nu är det gjort, skönt som fan!

I helgen hade jag supermysigt, på lördagen så var tjejerna här. Ville fira Sanna med något som ej var för mycket enligt henne så vi hade tjejkväll. Åt mat, kollade på film, snackade och gjorde såndär chokladfondue, som dock blev totalt misslyckad. Men det smakade likadant ändå.

Just nu sitter jag och rensar mina tusentals bilder från telefonen, tänker radera alla bilderna från telefonen. Känns lite jobbigt lol kommer ej kunna ha de som bevis nån dag när de kommer behövas. Men inom kort så kommer mina album fyllas med nya bilder så det kanske inte gör något. Varför låter jag så poetisk för lol. Jaja, vi hörs. Puss

En bild från i somras när jag precis hade kommit hem från Grekland. Ser helt platt ut lol

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback