¨

2013-03-09 @ 13:41:27 Allmänt Kommentarer 0


Lördag

Hejsan. Skolan har börjat igen! Lite skönt faktiskt att få komma in i rutiner igen. Har börjat med ett nytt case nu vilket betyder nytt schema och är fett nöjd. Har fett sköna dagar!!
Hur som helst. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, chillat med Ayman och Emilio mest. Aykut också! Boba har varit så snäll bebisen. Idag är det lördag, ska till min mormor om några timmar. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, ska på fest tror jag men inte spik någonstans så oplanerad som jag är. Ha en bra kväll!

2013-03-09 @ 13:41:01 Allmänt Kommentarer 0


Mar. 05, 2013

Har myst sönder idag. Vaknade dock äckligt tidigt för mina grannar renoverar hela jävla lägenheten... Men lyckades somna vid elva igen och vaknade runt ett. Chillade ett tag innan jag och Klara tog en promenad i det fina vädret och gjorde några ärenden. Vid fyra träffade jag Ayman och Emilio, sen chillade vi med Aymans SÖTA VÄNNER FRÅN TYRESÖ. Drog hem, åt, drog ut och chillade med Sanna. Aykut, Haris, Ayman och Emilio var också med ett tag. Vi snackade om hur mycket vi saknar Söderbymalmsskolan och alla sjuka minnen vi har därifrån. Djupa!!
Imorgon ska jag på pannkaksfrukost hos Sanna, sen inget planerat. Ello ska besöka vår fattiga lilla pundarort så kanske träffar honom ett tag. Hejdå

2013-03-05 @ 00:21:38 Allmänt Kommentarer 0


Glad

Ligger och chillar i soffan, Lola åkte hem för ett tag sen. Vi lagade mat och snackade en massa, jag var så hype. Alltså på riktigt vad är det för mode!?
Har så fina vänner lol vet ej vad jag ska ta ut min glädje. I stort sett är mitt liv perfekt nu, ingen får förstöra denna känsla för mig!
Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Ska kanske åka in till staden och fika?? Får se. Är fett sugen på att städa eller något, typ tvätta men ska fortsätta med att mysa. Hejdå
2013-03-02 @ 17:50:34 Allmänt Kommentarer 1


Ted

Hejsan. Vaknade alldeles för tidigt idag, typ elva. Sanna la meshi på en gång typ och nu kollar jag och Lola på Ted och har käkat/käkar frukost. Lördag idag!! Varför låter jag taggad för, det är väl som vilken annan dag som helst under feta fattiga lov. Jag får se vad som händer ikväll, kanske träffa en klassis men tvek på den asså. Vi hörs!

2013-03-02 @ 14:31:37 Allmänt Kommentarer 0


Sinister

Hejsan sitter hemma hos mig med Sanna och Lola och kollar på Sinister seriöst vill ej kolla mer. Men ska sova snart.
Tidigare idag åkte jag som sagt till mor och åt middag. Fick träffa Rafi och Holgis ett tag, mysigt! Sen träffade jag Elvira på en promenad. Runt 10 drog jag hem och kort efter det kom Sanna och Lola och sen dess har vi chillat. Vet ej vad som händer imorgon, Boba kommer hem ❤

2013-03-02 @ 04:42:48 Allmänt Kommentarer 0


1 MARS


Hejsan! Igår var jag som sagt i Farsta men bara med Elvira då Valentina ej kunde följa med. Fick med mig en vanlig basic tshirt och hårfärg. Så gårkvällen spenderades i stort sett till att slinga mitt hår lol. Vid elva så träffade jag Louise på en promenad, Sanna och Ella var också med en stund innan de gick hem. Kom inte hem så värst sent men var så död så jag deckade på en gång. Nästan.
Idag har jag bara chillat hemma hur skönt som helst, städat lite och så. Snart kommer pappa hem med lite godsaker och efter det ska jag bege mig mot mor för att äta middag med bror&comp. Planer för kvällen är oklara, vi hörs!
2013-03-01 @ 16:13:20 Allmänt Kommentarer 0